Read Enciclopedia sublimului by Jessica Kerwin Jenkins Free Online


Ebook Enciclopedia sublimului by Jessica Kerwin Jenkins read! Book Title: Enciclopedia sublimului
The author of the book: Jessica Kerwin Jenkins
Date of issue: October 2014
ISBN: No data
ISBN 13: No data
Language: English
Format files: PDF
The size of the: 12.32 MB
Edition: Baroque Books and Arts

Read full description of the books Enciclopedia sublimului:

Jessica Kerwin Jenkins şi-a început cariera la New York ca redactor la Women’s Wear Daily şi apoi a continuat la W Magazine, ca editor european al revistei, la Paris. A călătorit prin toată lumea, de la Madrid la Copenhaga, de la Atena la Veneţia, de Ibiza la Tallin, colecţionând momente alese şi episoade neaşteptate, vizitând ateliere, vile, pallazos, chateaux şi haciendes.
Ideea centrală din spatele Enciclopediei sublimului este căutarea, pentru că pe măsură ce cauţi poţi descoperi frumuseţea în cele mai neaşteptate locuri, unde nebunia este esenţială, învăţând că luxul nu se măsoară în grămezi de bani risipiţi.
În prezent trăieşte în zona de litoral a statului Maine şi scrie pentru Vogue.

O MINIATURĂ A STILULUI,
O ODĂ A RĂSFĂŢULUI,
O FANTEZIE ENCICLOPEDICĂ

Un ghid al francofilului și al anglomaniacului, al gurmetului, al expertului în stil şi al iubitorului de artă.
Un omagiu al fastului, cu siguranță una dintre cele mai neobișnuite cărți, un compendiu atrăgător de schițe literare, o călătorie în cele mai neașteptate locuri dintr-o lume a reveriei plină de frumos.

Read Ebooks by Jessica Kerwin JenkinsRead information about the author

Ebook Enciclopedia sublimului read Online! Jessica Kerwin Jenkins began her career in New York writing for Women's Wear Daily and for W magazine, later moving to Paris, where she was W's European editor. She lived in Montmartre, but assignments took her all over Europe, and beyond, from Madrid to Copenhagen to Athens to Venice to Ibiza to Tallin, visiting villas, palazzos, chateaux, and haciendas. She once dined in the Tower of London and endured a rude massage in a steam bath in Tunis. In Jaipur she played in a surreal elephant polo match for charity.

She now writes for Vogue and lives on Maine's Blue Hill peninsula, where she also serves some Saturdays as a librarian in a one-roomed library down the road.
Ebooks PDF EpubAdd a comment to Enciclopedia sublimului
Read EBOOK Enciclopedia sublimului by Jessica Kerwin Jenkins Online free

Download Enciclopedia sublimului PDF: enciclopedia-sublimului.pdf Enciclopedia sublimului PDF